Ανάρρωση -Αυξητική Στήθους Κύπρος και Μετεγχειρητική Φροντίδα – Χειρουργική Μαστού Κύπρος

Το ξύπνημα μετά την εγχείρησή σας είναι μόνο το ξεκίνημα του ταξιδιού στο μακρύ δρόμο της ανάρρωσης. Ο ιατρός σας θα σας εξηγήσει τη διαδικασία της μετεγχειρητικής φροντίδας, ωστόσο σας παραθέτουμε τι μπορείτε να περιμένετε.
  • Πρήξιμο: Αυτό που θα παρατηρήσετε άμεσα μετά την Αυξητική Στήθους Κύπρος δεν θα είναι το τελικό αποτέλεσμα που θα λάβετε – το πρήξιμο θα κάνει το στήθος σας να μοιάζει πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένατε και θα συνεχίσει έτσι για μερικές εβδομάδες ή μήνες μέχρις ότου να αποκτήσει το τελικό του μέγεθος. Το πρήξιμο θα υποχωρήσει μέσα σε τρεις με τέσσερις μήνες, παρόλο που δε θα γνωρίζετε το τελικό νούμερο στηθόδεσμού με σιγουριά μέχρι την πάροδο των έξι μηνών αφού αφαιρεθούν οι επίδεσμοι.

  • Πόνος: Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε Αυξητική Στήθους Κύπρος θα σας διηγηθούν πως η εγχείρηση ήταν πιο επίπονη απ’ όσο περίμεναν, πόσο μάλλον η ακαμψία και οι μώλωπες. Γι αυτό το λόγο, είναι καλή ιδέα να συνταγογραφηθείτε με παυσίπονα εν όψει της διαδικασίας.

  • Σωλήνες παροχέτευσης: Ανάλογα με τις προτιμήσεις και την εμπειρία του χειρουργού σας, οι σωλήνες παροχέτευσης ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν στην πλαστική χειρουργική για να μειώσουν τον κίνδυνο συσσώρευσης υγρού γύρω από το εμφύτευμα ώστε να εμποδίσουν τη διαμόρφωση κάποιας συμπύκνωσης. Αρκετοί χειρουργοί δεν τους χρησιμοποιούν σε καθώς ενδέχεται να εισάγουν βακτήρια. Ωστόσο, η φλεγμονή από βακτήρια και τη συσσώρευση υγρού έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον κίνδυνο καψικής συστολής.

  • Παρατεταμένος χρόνος ανάρρωσης: Μετά από 24ώρες, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και σε μια εβδομάδα να επιστρέψετε στην εργασία σας. Βέβαια, το πρήξιμο και η δυσφορία θα παραμείνουν για εβδομάδες και οι δραστηριότητές σας θα είναι περιορισμένες. Για παράδειγμά, δε θα έχετε τη δυνατότητα να κοιμηθείτε μπρούμυτα ή να πραγματοποιήσετε έντονη άσκηση για κάποιες εβδομάδες μετά απο Χειρουργική Μαστού Κύπρος.

  • Άνετη Ένδυση: Φαρδιά μπλουζάκια, ζακέτες με φερμουάρ και πανωφόρια με κουμπιά ενδείκνυνται για τη μετεγχειρητική σας ένδυση. Ωστόσο, οποιοδήποτε είδος ένδυσης το οποίο δεν απαιτεί να σηκώσετε τα χέρια σας ή να κάνετε υπερβολικές κινήσεις ώστε να μπει, είναι επίσης κατάλληλο. Είναι απαραίτητο να φοράτε μετεγχειρητική υποστήριξη ή αθλητικό στηθόδεσμο με εμπρόσθιο φερμουάρ ώστε να παρέχει στα νέα σας στήθη την υποστήριξη μετά την πλαστική χειρουργική.

  • Ελαφριά Άσκηση: Ξεχάστε το γυμναστήριο για μερικές εβδομάδεςαπο Χειρουργική Μαστού Κύπρος. Το να σηκώνετε τα χέρια πάνω από το κεφάλι και αντικείμενα βαρύτερα των δυόμιση κιλών εν γένει δεν επιτρέπεται για δυο εβδομάδες. Βέβαια, ενθαρρύνεται η γενική κίνηση του σώματος ώστε να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίματος.

Comments

Popular posts from this blog

The Psychology of Chin Projection: Understanding Its Impact on Perception

Don't Ignore Signs Of Aging: Get It Checked Now!

Preparing For Botox Treatment? Here’s What To Expect