6 Συμβουλές για Γρήγορη Ανάρρωση

  1. Μη ζυγίζεστε μετά την εγχείρηση. Πολλοί ασθενείς ενθουσιάζονται με το να επιδεικνύουν άμεσα το σώμα τους και πιθανόν να τους απογοητεύσει το δείχνουν και αισθάνονται αμέσως μετά την εγχείρηση. Να θυμάστε, θα υπάρχει πρήξιμο και δε θα υποχωρήσει για μερικές εβδομάδες. Το σώμα σας θα κάνει μεγαλύτερη κατακράτηση υγρών απ’ όσο συνήθως ειδικά μετά από λιποαναρρόφηση, οπότε οι μετρήσεις στη ζυγαριά δε θα είναι ορθές. Μπορείτε να βοηθήσετε στη μείωση του πρηξίματος μετά από μια κοιλιοπλαστικη πίνοντας πολλά υγρά, πηγαίνοντας συχνά στο αποχωρητήριο, μειώνοντας την πρόσληψη άλατος και κινούμενοι τριγύρω συχνά ώστε να καλυτερεύσει το κυκλοφορικό.


  2. Όταν επιλέγετε τον τύπο ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, λάβετε υπ’ όψιν να αποφύγετε της κωμωδίες. Οι κωμωδίες είναι πολύ θεραπευτικές και πιθανότατα, ως παιδί, να έχετε τις αναμνήσεις πως με το γέλιο αισθανόσασταν καλύτερα όντας άρρωστοί, ωστόσο αυτό είναι διαφορετική περίπτωση. Οι μύες της κοιλιάς σας θα είναι ακόμα πονεμένοι και το γέλιο θα είναι κάτι που θα θέλετε να αποφύγετε τις πρώτες μέρες ακόμη και έπειτα από ατραυματικήρινοπλαστική.


  3. Λάβετε υπ’ όψιν να προμηθευτείτε μερικά εσώρουχα μεγαλύτερου μεγέθους για την ανάρρωσή σας. Μετά από μια διαδικασία όπως την Κοιλιοπλαστική Κύπρος, αναμένεται ένας μεγάλος όγκος πρηξίματος ο οποίος ενδέχεται να μεταφερθεί και στην ηβική περιοχή λόγω της βαρύτητας. Θα θέλατε να αποφύγετε ένα σφιχτό, ελαστικό δεσμό γύρω από μια ήδη πρησμένη στομαχική περιοχή.


  4. Συζητήστε με το χειρουργό σας για τη χρήση αντιβιοτικής αλοιφής πάνω στις τομές σας. Μπορούν να βοηθήσουν στο να καταπραΰνουν την τομή σε ατραυματική ρινοπλαστική, ενώ παράλληλα να ενισχύσουν τη διαδικασία της επούλωσης. Μολοταύτα, αρκετοί χειρουργοί προτιμούν να μην αγγίξετε καθόλου τις τομές. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του χειρουργού σας.


  5. Αφότου η τομή σας έχει κλείσει και επουλωθεί, λάβετε υπ’ όψιν μια θεραπεία για την ουλή. Θα λάβετε συμβουλές από το χειρουργό σας γι’ αυτό για παράδειγμα μετά από μια ρινοπλαστική.


  6. Ακολουθήστε μια υγιεινή δίαιτα με υψηλή διατροφική αξία κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής σας. Αυτό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες ακόμα και μετά την περίοδο ανάρρωσης, ώστε να διατηρήσετε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα μετά απο μια ατραυματικήρινοπλαστική.

Comments

Popular posts from this blog

The Psychology of Chin Projection: Understanding Its Impact on Perception

Don't Ignore Signs Of Aging: Get It Checked Now!

Preparing For Botox Treatment? Here’s What To Expect